Utsikt over kaffeplantasjer fra terassen, solnedgang i 18-tida.
Maten vi fikk der var fantastisk god, buffet med flere retter hver kveld, samt upåklagelig service. Nesten overdrevent god service til tider. En kveld vi satt i baren før middag, spurte vi om det var OK å ta med seg det vi hadde kjøpt og sette seg på terassen ute. Det var OK, men vi måtte vente til barmannen hadde tid til å bære ut ølen for oss, det skulle vi slippe å gjøre selv. Han kom omsider og bukket og kom med en god del høflighetsfraser, vi svarte "thank you" omtrent ti ganger og så kunne vi endelig nyte ølen utendørs. Det var da begynt å bli mørkt og litt kjøligere.
Det ble mørkt mellom 18 og 19, og da var det virkelig mørkt. På hotellet var det selvsagt strøm, men det lyser ikke fra husvinduer og gatelys rundt omkring der som hjemme for å si det sånn. Vi så noen spredte bål i åsen vi hadde utsikt over fra hotellet, ellers var det ganske mørkt.
En av de mer spesielle matrettene vi fikk var helstekt geit stående på kne, eller African Cake som de også kalte den. Det var en tradisjonell bryllupsmiddag de hadde laget i anledning hotellets 3-årsdag. Den smakte godt, men var litt redd for å få pels i munnen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar